Våra tjänster

Om du är nöjd med din hemsida bör du sprida ordet! För om du inte är synlig online i dagens värld existerar du inte. Vi erbjuder avancerade tjänster inom digital marknadsföring som ger resultat. Genom rätt SEO-strategi, sociala mediekampanjer och smart Google Ads-reklam (PPC / SEM) så ser vi till att omvandla era besökare till betalande kunder.

Anlita en byrå där du har prioritet

Webshark anlitas av både stora och små bolag. Vi är en digital partner för alla och skräddarsyr våra erbjudanden baserat på kundernas unika behov. En viktig värdegrund för Webshark är att alla bolag har prioritet, service och god kommunikation är en självklarhet.

Vägen till lönsamma resultat – steg för steg

Din kunds onlineupplevelse är en resa. Från att hitta dig och lära känna ditt företag till att göra ett köp. Ditt team på Webshark arbetar stenhårt för att göra resan så effektiv som möjligt.

Vi har svart bälte i digital marknadsföring

  • Sökordsoptimering

    Genom att visas högst upp i Googles sökfält på relevanta sökord kommer du att öka trafiken till din webbplats och som i sin tur leder till nya affärer.

  • Google Ads

    Genom effektiv annonsering på Google ser vi till att era driva in leads och köp till högsta möjliga ROI.

  • Social Media Ads

    Genom att annonsera på sociala medier ökar du dina chanser att omvandla trafik till betalande kunder.

Vår spetskompetens är digital synlighet

Vi har hjälpt hundratals företag i olika branscher att att driva resultat digitalt. Våra kunder sträcker sig från små lokala butiker till några världsledande bolag. Den röda tråden är att alla måste synas digitalt. Vi bolag att tjäna mer pengar på effektiv marknadsföring. Detta område är extremt komplext, det är lätt att kasta pengar i sjön och bli hemmablind. Det är därför många företag anställer oss även om de redan har bra digital marknadsföring, de vill helt enkelt bli ännu bättre.