Våra tjänster

Om du är nöjd med din webbplats bör du sprida ordet om det! För om du inte är synlig online i dagens värld existerar du inte. Vi erbjuder avancerade tjänster inom digital marknadsföring som ger resultat. Genom rätt SEO-strategi, sociala mediekampanjer och smart Google Ads-reklam (PPC / SEM) ser vi till att omvandla dina besökare till betalande kunder.

Kontakt

Hyra en byrå där du har prioritet

Du kan bli förvånad över att veta att i många fall när medelstora eller mindre företag anställer en stor digital byrå saknas den tjänst de får. Stora byråer hjälper stora företag, det är där de tjänar sina pengar och det är där deras prioriteringar ligger. Medelstora och små företag får därför sällan den hjälp och råd de behöver. Standardiserade lösningar erbjuds ofta som sällan fungerar. Vi startade Webshark eftersom även medelstora och små företag förtjänar en byrå som ger dem det fokus de förtjänar.

Vägen till lönsamma resultat – steg för steg

Din kunds onlineupplevelse är en resa. Från att hitta dig och lära känna ditt företag till att göra ett köp. Och ditt team på Webshark arbetar för att göra resan så effektiv som möjligt.

Du får tillgång till specialister i allt detta

 • Sökordsoptimering

  Genom att visas högst upp i Googles sökfält på relevanta nyckelord kommer du att öka trafiken till din webbplats och det kan leda till nya kunder.

  Kontakta oss

 • Google Ads

  Genom effektiv annonsering på Google ser vi till att dina annonser är kostnadseffektiva och riktar rätt publik med rätt budskap.

  Kontakta oss

 • Annonser för sociala medier

  Genom att annonsera på sociala medier ökar du dina chanser att omvandla trafik till betalande kunder.

  Kontakta oss

Vår spetskompetens är digital marknadsföring

Vi har hjälpt hundratals företag i olika branscher att vara digitalt relevanta. Våra kunder sträcker sig från små lokala butiker till världsledande företag. Den röda tråden är att alla måste ses på sökmotorer och matcha med relevanta nyckelord för att främja sin verksamhet. Vi är experter på att hjälpa företag att tjäna mer pengar på effektiv marknadsföring. Detta område är extremt komplext, det är lätt att kasta pengar i avloppet och bli blind för brister hemma. Det är därför många stora företag anställer oss även om de redan har bra digital marknadsföring, de vill helt enkelt bli ännu bättre.