Development

Vi erbjuder utveckling av användarvänliga hemsidor, webbsystem och appar. Vi bygger affärskritiska lösningar med olika typer av integrationer, specifikt för att möta verksamhetens behov.

Mobilapplikationer

Vi tar ansvar för hela livscykeln för mobilapputveckling. Från kravformalisering och design till utveckling, bygger vi användarvänliga lösningar som passar ditt företags behov och optimerar budget och prestanda.

Webbapplikationer

Vi utvecklar användarvänliga webbsystem och kan ta över drift och vidareutveckling av befintliga system. Våra lösningar är anpassade för att möta specifika behov och inkluderar integrationer. Exempel på vårt arbete inkluderar utveckling av stora lösningar för hälso- och resebranschen.

E-handelslösningar

Vi bygger framgångsrika e-handelslösningar med fokus på konvertering och responsiv design. Vårt erfarna team har expertis inom Magento och Woocommerce och har arbetat med stora aktörer som MyMall och Handla Hållbart.

Hemsidor

Vi utvecklar relevanta, effektiva och användarvänliga webbplatser. Med expertis inom WordPress CMS och huvudlösa CMS-lösningar som Strapi och Next.js, prioriterar vi funktionalitet och säkerhet. Vi erbjuder enkel integration av betalningslösningar, nyhetsbrev och andra system.

Design

Vi skapar engagerande och användarvänliga upplevelser genom UI/UX-design. Genom noggrann analys av målgruppen skapar vi intuitiva gränssnitt och interaktionsdesigner. Vi betonar även visuell design för att spegla våra kunders varumärken och kommunicera deras budskap effektivt.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm