Paid social

Dra nytta av riktade annonser på sociala-medieplattformar för att nå ut till en specifik och engagerad målgrupp. Genom paid social kan ni öka varumärkessynlighet, väcka intresse hos nya potentiella kunder och optimera annonseringsbudget för att maximera avkastningen på investeringen. Med möjligheten att mäta och analysera resultat i realtid ger paid social er flexibilitet och möjlighet att anpassa er marknadsföringsstrategi för att uppnå önskade affärsresultat.

Marknadsföring på sociala medier

Genom annonsering på sociala medier ser vi till att ni syns på de plattformar där era potentiella kunder spenderar sin tid. Vi ökar varumärkeskännedom, förbättrar försäljningen och driver relevant trafik till er hemsida. Vi samarbetar med alla ledande plattformar, inklusive Linkedin, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Youtube och många fler.

Spårning

Spårning är avgörande för en framgångsrik annonsering eftersom det hjälper oss att utvärdera prestanda för dina kampanjer baserat på våra gemensamma mål. Genom konverteringsspårning kan vi identifiera vilka delar av din kampanj som bör optimeras för att nå er fulla potential.

Arbete med attributionsmodeller

Baserat på historisk data om hur era annonser har presterat kan vi med hjälp av prediktiv analys beräkna hur framtida annonseringar kommer att prestera. Genom att använda noggrant utvalda sannolikhetsintervall kan vi med hög säkerhet beräkna er avkastning på samtliga annonser.

Datadriven optimering

En datadriven optimering av alla kampanjer är avgörande för att maximera avkastningen på era annonser. Vi säkerställer att ni investerar exakt rätt belopp för att uppnå bästa möjliga resultat, och att er budget fördelas på rätt sätt.

Rapportering & strategi

För att ni alltid ska förstå värdet av vårt arbete erbjuder vi alltid förstklassig rapportering. Detta inkluderar uppdaterad realtidsdata från verktyg som Looker Studio, Super Metrics och andra användbara verktyg. Att ni förstår hur annonserna presterar och hur vi driver resultat är avgörande för ett framgångsrikt samarbete. Vi finslipar strategin och optimeringen löpande för att tillsammans nå er fulla potential.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm