About us

Välkommen till Webshark! Vårt främsta mål är alltid att göra våra kunder till rockstjärnor på kontoret. Vi vill att de med stolthet ska kunna presentera våra resultat för sina kollegor och visa hur vår insats har bidragit till deras framgång. Kundens framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att skapa positiva och långsiktiga resultat för deras verksamhet.

How we started

Vi började som specialister inom SEO och hjälpte småföretag att nå ut till sina målgrupper och synas på nätet. Men vi strävade alltid efter att vara mer än bara en SEO-byrå. År 2020 tog vi ett djärvt steg framåt och utökade våra tjänster för att omfatta hela det digitala landskapet. Utöver att erbjuda datadriven annonsering tog vi oss även an uppgiften att hjälpa våra kunder med en komplett och heltäckande digital marknadsföringslösning. Vi förstår vikten av att ha en holistisk strategi, där varje pusselbit i den digitala världen samverkar för att skapa framgångsrika resultat. Idag har vi ett fantastiskt och luftigt kontor i centrala Stockholm, där vårt glada och engagerade team arbetar för att uppnå de bästa resultaten för våra kunder. Vi är unga, hungriga och strävar ständigt efter att utforska nya vägar och nytänkande lösningar inom den digitala marknadsföringen. Vår framgång och ökade efterfrågan ledde oss till att 2022 flytta in i större kontor och välkomna fler kompetenta medarbetare till vårt team. Vi strävar alltid efter att göra kundresan så behaglig och effektiv som möjligt, och vår tillväxt har gett oss möjligheten att hjälpa några av Sveriges mest välkända varumärken. Det är en lyx att få vara en del av deras framgångsresa. Vår filosofi är enkel. Vi strävar efter flexibilitet, transparens och att vara enkla att arbeta med. Vi kombinerar vår högkvalitativa expertis med en genuin och proffsig attityd för att leverera de bästa möjliga resultaten till våra kunder. Vi tror på att erbjuda enastående kvalitet, samt skapa en perfekt balans mellan expertis och flexibilitet. Vi är stolta över att ha fått positiva kundreferenser och har ett många framgångsrika case som vi gärna delar med oss av. Dessutom har vi blivit tilldelade nordiskt tillväxtcertifikat år 2022, vilket är ett erkännande av vårt hårda arbete och vår framgångsrika tillväxt.
Overlay image

We got black belt in digital marketing

Tillräckligt små för att vara personliga, stora nog att leverera

Vårt främsta mål är alltid att göra våra kunder till rockstjärnor på kontoret. Vi vill att de med stolthet ska kunna presentera våra resultat för sina kollegor och visa hur vår insats har bidragit till deras framgång. Kundens framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att skapa positiva och långsiktiga resultat för deras verksamhet.

 

Vår filosofi är enkel. Vi strävar efter flexibilitet, transparens och att vara enkla att arbeta med. Vi kombinerar vår högkvalitativa expertis med en genuin och proffsig attityd för att leverera de bästa möjliga resultaten till våra kunder. Vi tror på att erbjuda en enastående kvalitet och att skapa en perfekt balans mellan expertis och flexibilitet.

 

Spännande, jag vill veta mer!

Affärsresultat. Inte potentiell räckvidd

Genom att erbjuda en omfattande digital marknadsföringslösning ser vi till att våra kunder har alla verktyg de behöver för att lyckas i den digitala världen. Vi hjälper våra kunder med datadriven annonsering, värdefulla dataanalyser och strategier. Vi tror på att använda den kraft som finns i data för att fatta proaktiva beslut och optimera kundens marknadsföring. 

 

Vi förstår vikten av att ha en unik approach för att leverera de bästa möjliga resultaten för varje företag. Därför arbetar vårt team av experter dagligen med att analysera data och översätta det till konkreta åtgärder som leder till ökad synlighet, trafik och framförallt, konverteringar.

 

Häftigt, nu kör vi!

STORIES FROM THE OFFICE

Här kan du läsa mer om spännande samtal från vårt kontor i Stockholm, och lära känna några av oss som jobbar här lite bättre.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm