Your Digital sales partner

Välkommen till Webshark! Vårt främsta mål är alltid att göra våra kunder till rockstjärnor på kontoret. Vi vill att de med stolthet ska kunna presentera våra resultat för sina kollegor och visa hur vår insats har bidragit till deras framgång. Kundens framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att skapa försäljning och långsiktiga resultat för deras verksamhet.

Our approach

Vi startade vår resa som en marknadsföringsbyrå med fokus på SEO och annonsering, där vi hjälpte småföretag att öka sin närvaro online och nå sina målgrupper. Men vår ambition sträckte sig långt utöver den traditionella byråmodellen. Idag har vi utvecklats till en digital säljkonsultpartner, specialiserade på att driva försäljning och resultat för våra kunder genom egenutvecklade innovativa digitala lösningar. Vår insikt om att våra kunder ofta är B2B-företag, med det gemensamma målet att generera säljmöten med relevanta beslutsfattare, ledde oss till att skapa en unik digital produkt designad för att uppfylla just detta behov. Genom att utveckla och finslipa vår metod har vi skapat en tjänst som vi erbjuder helt prestationsbaserat. Vår affärsmodell är enkel: fungerar det inte, betalar du inte. Det är ett problem inom marknadsföring att man inte vet vad man får för pengarna. När bolag köper marknadsföring ligger risken hos kunden, man får som kund helt enkelt hålla tummarna och hoppas att det fungerar. Det vill vi ändra på. Vi utmanar branschen genom att ta ansvar för de tjänster vi levererar. Vår modell är enkel: om det inte fungerar, betalar du inte. Vi garanterar att våra kunder får vad de betalar för – vi pratar inte om räckvidd och klick med våra B2B-kunder, vi levererar kvalificerade säljmöten med relevanta beslutsfattare. Vårt kontor, beläget i hjärtat av Stockholm, är en plats där vårt passionerade team dagligen strävar efter att uppnå de bästa möjliga resultaten för våra kunder. Vi är ett ungt, hungrigt team som kontinuerligt utforskar nya vägar och innovativa lösningar inom digital försäljning. I slutändan strävar vi efter att vara mer än bara en leverantör av digitala tjänster; vi är en partner i våra kunders framgång, engagerade i att driva deras försäljning framåt med långsiktiga resultat.

We got black belt in digital sales

Tillräckligt små för att vara personliga, stora nog att leverera

Vårt främsta mål är alltid att göra våra kunder till rockstjärnor på kontoret. Vi vill att de med stolthet ska kunna presentera våra resultat för sina kollegor och visa hur vår insats har bidragit till deras framgång. Kundens framgång är vår framgång, och vi är engagerade i att skapa positiva och långsiktiga resultat för deras verksamhet.

 

Vår filosofi är enkel. Vi strävar efter flexibilitet, transparens och att vara enkla att arbeta med. Vi kombinerar vår högkvalitativa expertis med en genuin och proffsig attityd för att leverera de bästa möjliga resultaten till våra kunder. Vi tror på att erbjuda en enastående kvalitet och att skapa en perfekt balans mellan expertis och flexibilitet.

 

Spännande, jag vill veta mer!

Affärsresultat. Inte potentiell räckvidd

Genom att erbjuda en omfattande lösning inom digital försäljning ser vi till att våra kunder har alla verktyg de behöver för att lyckas i den digitala världen. Vi hjälper våra kunder genom en datadriven approach, värdefulla dataanalyser och strategier. Vi tror på att använda den kraft som finns i data för att fatta proaktiva beslut och optimera kundens marknadsföring. 

 

Vi förstår vikten av att ha en unik approach för att leverera de bästa möjliga resultaten för varje företag. Därför arbetar vårt team av experter dagligen med att analysera data och översätta det till konkreta åtgärder som leder till ökad synlighet, trafik och framförallt, konverteringar.

 

Häftigt, nu kör vi!

STORIES FROM THE OFFICE

Här kan du läsa mer om spännande samtal från vårt kontor i Stockholm, och lära känna några av oss som jobbar här lite bättre.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm