Performance marketing

Denna tjänst är för dig som inte vill ha risken på din sida, och som endast vill betala för det resultat du får. Vi har utvecklat vårt eget system som är så pass resultatsäkert, att du endast betalar om vi levererar möten med din önskade målgrupp.

1. Målgrupp & targeting

Vi börjar med att identifiera vilka era kunder är, vilka beslutsfattare på dessa bolag som ni vill nå ut till, samt vilket budskap som är mest effektivt för att generera resultat. Vi kartlägger även hur vi når dessa beslutsfattare på bästa sätt.

2. Uppsökande kampanj

Efter kartläggningen hör vi av oss till dessa relevanta beslutsfattare och påbörjar dialog genom en intresseväckande approach. För att säkerställa att rätt budskap når rätt person så arbetar vi även med effektiv A/B testning i denna process.

3. Mötesbokning

När dialogen fortgår och väcker ett tillräckligt starkt intresse bokar vi in er på ett möte med den önskade kontakten. Kontakten är här fullt informerad om vad ni jobbar med och är intresserad av att höra mer om produkten för att potentiellt bli en ny kund till er.

Några av våra många lyckade projekt

Nedan kommer flera exempel på hur vi hjälpt B2B bolag i allt från stål tillverkningsindustrin till moderna SaaS bolag.

EVI Industries:
Bokade 5 möten inom 4 dagar.
B2B Inköpschef
Exopen:
Bokade 5 möten inom 3 dagar.
B2B CFO
Raymond:
Bokade 9 Möten Inom 10 Dagar.
B2B Fastighetsägare
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm