Pay Per Meeting

Denna tjänst är för dig som inte vill ha risken på din sida, och som endast vill betala för det resultat du får. Vi har utvecklat vårt eget system som är så pass resultatsäkert, att du endast betalar om vi levererar möten med din önskade målgrupp.

1. Målgrupp & targeting

Vi börjar med att identifiera vilka era kunder är, vilka beslutsfattare på dessa bolag som ni vill nå ut till, samt vilket budskap som är mest effektivt för att generera resultat. Vi kartlägger även hur vi når dessa beslutsfattare på bästa sätt.

2. Uppsökande kampanj

Efter kartläggningen hör vi av oss till dessa relevanta beslutsfattare och påbörjar dialog genom en intresseväckande approach. För att säkerställa att rätt budskap når rätt person så arbetar vi även med effektiv A/B testning i denna process.

3. Introduktion med beslutsfattare

När dialogen fortgår och väcker ett tillräckligt starkt intresse bokar vi in er på ett möte med den önskade kontakten. Kontakten är här fullt informerad om vad ni jobbar med och är intresserad av att höra mer om produkten för att potentiellt bli en ny kund till er.
”Vi fick möjligheten att testa Webshark under fem möten och fick hjälpa tre kunder direkt med leasing som vi la om och fick ner månadskostnaden på. Därefter började vi samarbeta med dem på riktigt och de har varit riktigt bra resurs för oss. De levererar kvalitativa leads, har en tight och tydlig återkoppling och kan nog vår produkt nästan lika bra som oss på Blipp idag. När något mot förmodan missats eller att vårt lead någon enstaka gång inte håller den kvalitén som utlovats så är det alltid en kort väg att vandra för att hitta en lösning.”
Ludwig Pettersson – Försäljningschef på Blipp
Tel: 076-492 97 53 Email: ludwig@blipp.se
”Webshark är en mycket uppskattad samarbetspartner för oss pga främst deras förmåga att boka in kvalificerade möten åt oss med helt rätt beslutsfattare och kontakter. De är dessutom väldigt anpassningsbara och omsätter feedback. Vi har en komplex produkt som endast vänder sig till bolag som ställs inför just de problem vi kan lösa och vår partner har lyckats hitta intressanta företag vi i många fall själva inte skulle ha hittat. Jag behöver förstås följa upp mötena men kontakten med Webshark är hela tiden mycket trevlig och sköts via telefon eller via mail beroende på vad vi föredrar. Vårt proaktiva arbete förbättras med kontinuerliga möten och vi är övertygade om att det fortsatta samarbetet kommer att mynna ut i fortsatta projekt för vår del. Vi kan varmt rekommendera Webshark som samarbetspartner för mötesbokning!”
Nicklas Bosäter – Head of Commercial Sales på Geobear Global
Tel: 073-687 21 82 Email: nicklas.bosater@geobear.com
”Webshark är proffsiga, lyhörda och flexibla. Som konferensanläggning har vi haft specifika önskemål när vi initialt kom i kontakt med Webshark. Efter vårt första möte presenterade dem en paketlösning som visade att de verkligen varit lyhörda för vår verksamhet och vår önskemål. Vi har fått nya kunder, haft givande och trevliga möte och framför allt fått möjligheten att visa upp vår konferensanläggning till företag som vi annars kanske inte nått. Vi rekommenderar varmt Webshark.”
Jennifer Nilsson – Bokningskoordinator på Backagården
Tel: 0413-746 00 Email: jennifer@backagarden.se
”En partner som levererar resultat över förväntan. Vi har fått skräddarsydda lösningar för vår målgrupp för bästa synlighet och resultat. Professionella, engagerade, pålitliga och trevliga att arbeta med.”
Linda Lerner – Sr. Vendor Marketing Manager Sweden på Ingram Micro AB
Tel: 070 734 48 55 Email: Linda.Lerner@ingrammicro.com
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Malmskillnadsgatan 45, 111 38 Stockholm