Bergshotellet

Kund
Vårt jobb
Bergshotellet är en av Sveriges ledande aktörer inom hotellsektorn, där de erbjuder en exceptionell upplevelse med förstklassiga faciliteter och service. Vårt uppdrag bestod av att hjälpa Bergshotellet att öka sin synlighet digitalt och att få fler att boka rum genom effektiv sökmotoroptimering (SEO). Vi har tillsammans med ledningen tagit fram kampanjer och strategier för att Bergshotellet ska kunna fortsätta sin tillväxtresa och generera nya kundrelationer.
quote icon
Vi samarbetar med Webshark i frågor rörande sökordsoptimering för vår hemsida. De arbetar metodiskt med att optimera hemsidan och trafiken till hemsidan. Med deras hjälp når vi våra mål för ökat antal besökare till hemsidan samt att vi ökar omsättningen för vårt företag.
Rikard Wildhuss
VD på Bergshotellet

Sökordsanalys & konkurrentanalys

Vår inledande fas i samarbetet har fokuserat på att identifiera relevanta sökord som har hög sökvolym som Bergshotellet gynnas av att ranka högt på. Identifiering av konkurrensen på marknaden har varit viktig för att säkerställa att bolaget investerar resurser kostnadseffektivt.
Teknisk optimering
Tillsammans med Bergshotellet har vi utfört teknisk SEO på hemsidan för att öka ljudhastigheten. Med en hög laddhastighet kommer hemsidan att prioriteras i sökfältet och därmed bidrar detta till en högre ranking samtidigt som användarupplevelsen förbättras.
En långsiktig organisk strategi
Vi arbetar nu tillsammans med Exopen för att skapa en långsiktigt lönsam organisk digital strategi. Detta inkluderar att jobba aktivt med att hemsidan möter Googles senaste SEO-uppdateringar och att producera nya optimerade texter för områden där bolaget ska expandera sin verksamhet i framtiden.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Adress – Wallingatan 18, 111 24 Stockholm