Distriktandvården

Kund
Vårt jobb
Distriktstandvården är en av Sveriges största kedjor inom tandläkarkliniker, med mer än 50 kliniker runt om i landet. Vårt uppdrag bestod av att hjälpa bolaget att driva konverteringar (bokningar på samtliga kliniker) via sökannonser och annonser på sociala medier. Tillsammans med det interna marknadsteamet på Distriktstandvården har vi arbetat som en helhetspartner och skräddarsytt en strategi. Denna strategi syftar till att tillsammans kunna tillmötesgå alla kunders behov, för samtliga tandläkarkliniker. Huvudfokuset i detta projekt har varit att jobba datadrivet och att ständigt optimera för att få en ökad ROI (return on investment) på samtliga kampanjer.
quote icon
Vi har testat flera leverantörer för digital marknadsföring innan Webshark. Webshark levererar hög kompetens på ett snabbt och effektivt sätt och är alltid närvarande när man behöver dem. Vi är väldigt nöjda och kan starkt rekommendera att jobba tillsammans med dom.
Erik Friman
Ansvarig Digitala kanaler på Distriktstandvården

Spåra kundresan

En av utmaningarna i arbetet med Distriktstandvården var att på ett tydligt sätt redogöra för hur varje klinik presterade digitalt och vad som fungerade på respektive ort. Att mäta kundresan från det att en potentiell kund upptäcker en annons till att de sedan väljer att boka en tid hos Distriktstandvården är inte alltid enkelt. Men genom att arbeta datadrivet och använda attributionsmodeller över olika kanaler har vi kunnat få värdefulla insikter för att forma framtida arbete inom området.
Optimering av budskap
En viktig del av vårt arbete har varit att optimera konverteringar på Distriktstandvårdens webbplats. Distriktstandvården har en bred kundbas med olika åldersgrupper, vilket kräver en genomtänkt konverteringsstrategi med fokus på tydlighet och användarvänlighet.
Nya investerare
I slutet av vårt samarbete såldes Distriktstandvården till ett ambitiöst riskkapitalbolag. Vår förhoppning är självklart att bolaget, med nya investerare och ytterligare resurser, kommer att kunna fortsätta sin digitala framgångsresa.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm