Safe Trafikskola

Kund
Vårt jobb
Safe Trafikskola är idag Sveriges största digitala trafikskola och bolaget har som ambition att fortsätta sin kraftiga tillväxtresa. Bolaget erbjuder en unik lösning där personer som vill ta körkort kan göra detta hemifrån helt digitalt via en simulator. Websharks uppdrag bestod av att hjälpa bolaget att driva varumärkeskännedom och försäljning av körskolautbildningar via digitala kanaler. Annonsering på sociala medier och Google Ads var en viktig strategi för bolagets tillväxt. Webshark har därför tillsammans med bolagets kreativa team gemensamt tagit fram en effektiv digital strategi.
quote icon
Webshark är lyhörda inför våra behov och anpassar sig på ett responsivt sätt och kan snabbt skala upp och ner efter våra behov. Trots att de verkar som en extern marknadsavdelning känns de som en intern och viktig del av företaget.
Pontus Kressner
Investerare på Safe Trafikskola

Kommunicera ett unikt erbjudande

Utmaningarna i projektet med Safe Trafikskola har varit att kommunicera ett nytt koncept som en digital körskola för marknaden. För att framgångsrikt driva konverteringar till kunden krävs det en förståelse och ett intresse för bolagets erbjudande. Därför har vi använt flera olika digitala kanaler för att kunna nå potentiella beslutsfattare och leda dem till en konvertering.
Identifiera beslutsfattare och marknad
Våra annonser har främst riktats mot beslutsfattare, vilket i det här fallet ofta är föräldrar och ungdomar som ska ta körkort. Vårt kanalval har varit både varumärkesbyggande och driven av efterfrågan. En tydlig geografisk segmentering har varit avgörande för att säkerställa lönsamhet och resultat innan vi utökar annonserna.
Snabbfotat och lyhört team
Att arbeta med ett startup som Safe Trafikskola, som dessutom lanserar en helt ny metod för att ta körkort, är mycket spännande. Det kräver ett team som kan agera snabbt och vara lyhört för att kunna anpassa strategin efter förändringar både inom företaget och på marknaden. Nyckeln till detta har varit vårt nära samarbete med grundarna och marknadsteamet.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm