IT-Total

Kund
Vårt jobb
IT-Total är en av Sveriges ledande aktörer inom IT-säkerhet och jobbar med landets största varumärken. Bolaget fokuserar på att leverera en tryggare digital miljö för sina kunder genom lösningar inom molntjänster och infrastruktur. Vårt uppdrag bestod av att hjälpa IT-Total att driva varumärkeskännedom och mötesbokningar via digitala kanaler. Vi har tillsammans med ledning och det digitala marknadsteamet tagit fram kampanjer och strategier för att IT-Total ska kunna fortsätta sin tillväxtresa och generera nya affärer.
quote icon
Vi är otroligt nöjda över vårt samarbete med Webshark. Oavsett utmaning tar dem sig an problemet och löser det. Webshark har varit en bidragande faktor i vår digitala resa och vi ser framemot ett fortsatt samarbete.
Emma Eklund
Marketing and HR coordinator på IT-Total

Identifiera beslutsfattare

Vår inledande fas i samarbetet har fokuserat på att nå ut till beslutsfattare hos potentiella kunder. Vi har strategiskt arbetat med att synas i digitala flöden på Linkedin för att väcka intresse och generera kontaktförfrågningar.
Budskap och A/B-testning
Tillsammans med IT-Total har vi tagit fram budskap och strategier som riktar sig till olika personlighetstyper hos beslutsfattare inom relevanta företag. Vi har också genomfört omfattande A/B-testning för att identifiera vilka budskap som ger bäst konverteringsresultat inom IT-säkerhet. Med denna kunskap kan vi driva effektiva resultat på ett mer målinriktat tillvägagångssätt.
Helhetsstrategi som lösning
Vi arbetar nu tillsammans med IT-Total för att skapa en sammanhängande strategi över flera digitala kanaler. Detta inkluderar att använda datadrivet arbete och även att stödja bolagets utveckling av hemsida och CRM-system.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm