Organic search

Organisk trafik, även kallat sökmotoroptimering (SEO), ger er möjlighet att synas högt upp i sökfältet utan att annonsera. Att synas högt upp vid sökningar på relevanta sökord skapar trovärdighet och auktoritet, som i sin tur ofta attraherar potentiella kunder till er hemsida samt ger långsiktiga och hållbara resultat.

Länkstrategi

Genom att länka från andra webbplatser som har hög auktoritet enligt Google ökar vi er webbplatsens auktoritet, vilket ger positiva resultat i Googles sökmotorer. Med en avancerad länkstrategi säkerställer vi att era kunder kan hitta er genom att uppnå höga placeringar i sökfältet.

Teknisk optimering

Genom att hjälpa våra kunder med teknisk SEO ser vi till att deras webbplatser uppfyller de tekniska kraven som en modern sökmotor kräver för att synas högt upp i sökresultaten. Viktiga delar inom den tekniska SEO inkluderar sidhastighet, indexering, webbstruktur och mycket mer.

Innehåll

Inom SEO innebär kontentoptimering att skapa innehåll som hjälper er webbplats att rankas högt i sökmotorerna baserat på relevant textinnehåll. Det inkluderar allt från att skriva och strukturera text på webbplatsen till att använda rätt nyckelord och metadata för att förbättra synligheten i sökresultaten.

Rapportering & strategi

För att ni alltid ska förstå värdet av vårt arbete erbjuder vi alltid förstklassig rapportering. Detta inkluderar uppdaterad realtidsdata från verktyg som Looker Studio, Super Metrics och andra användbara verktyg. Att ni förstår hur ert SEO-arbete presterar och hur vi driver resultat är avgörande för ett framgångsrikt samarbete. Vi finslipar vår strategi och optimering kontinuerligt för att tillsammans nå er fulla potential.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm