PolyPlank

Kund
Vårt jobb
PolyPlank är ett börsnoterat bolag som bland annat säljer bullerplank, uteplatser, miljöhus och mycket mer. Vårt uppdrag bestod av att hjälpa bolaget att driva konverteringar (intresseförfrågningar) via kostnadseffektiv Google annonsering samt SEO. Vi har även rådgivit och satt upp en strategi för att bolaget ska kunna ta nästa kliv mot att börja jobba datadrivet.
quote icon
Vi på PolyPlank har använt oss av Webshark och är väldigt nöjda med deras tjänster. De har bred kunskap av digital marknadsföring men framför allt är de väldigt transparenta, öppna och trevliga.
Anton Aldentun
Marketing och Production Manager på PolyPlank

Börsnoterat B2B-företag som säljer genom offentlig upphandling

Många av PolyPlanks affärer sker genom offentlig upphandling. Vårt fokus var därför att från början utveckla en strategi för att synliggöra företaget högt upp i sökresultaten. Vi lade särskilt stor vikt vid att exponera PolyPlank för beslutsfattares sökningar relaterade till de erbjudanden som faller inom vår expertis.
Rapportering i realtid
Sedan uppdragets start har det varit viktigt för oss att arbeta med realtidsrapportering av våra insatser och resultat. På så vis har PolyPlank haft full insyn i varje investerad krona och fått fullständig transparens i hur arbetet fortlöper. Vi har också haft löpande avstämningar för att säkerställa att vi når våra mål och levererar de förväntade resultaten.
A/B testning
För att ge PolyPlank en djupare förståelse för sina potentiella kunders sökbeteende och hur det kan beaktas i framtida annonseringsstrategier, har vi genomfört kontinuerliga A/B-tester. Vi har testat samtliga kampanjer och flera av företagets produkter.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Adress – Wallingatan 18, 111 24 Stockholm