Strativ

Kund
Vårt jobb
Strativ är ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag inom webb/systemutveckling. Bolaget erbjuder en unik hybridmodell, där utvecklingen genomförs på deras kontor i Dhaka, där de har 60 stycken anställda utvecklare, medan projektledning sker från deras kontor i Stockholm. Vårt uppdrag består av att hjälpa Strativ att boka in försäljningsmöten med potentiella kunder av deras lösningar. Det kan vara företag som vill utveckla en ny hemsida, webb/mobilapplikation, eller skapa en ny design. Vi tog fram en mycket effektiv leadstrategi via Linkedin och Email som redan det första kvartalet har lett till över 40 bokade och genomförda möten. Samtliga företag var intresserade av att diskutera hur Strativs delaktighet kan se ut i bolagens nästa utvecklingsprojekt.
quote icon
Webshark är en trogen partner för att öka försäljningen med smarta grepp för digital marknadsföring som faktiskt genererar nya kunder.
Pontus Kressner
Delägare på Strativ

Beslutsfattare och målgruppsanalys

Samarbetet startade med att vi genomförde en djupgående målgruppsanalys där vi tog fram vilka typer av bolag som Strativ var intresserade av att komma i kontakt med. För att nå ett lyckat resultat var det viktigt att specificera flera olika parametrar. Detta inkluderade bland annat vilka som vanligtvis är beslutsfattare på bolag inom IT-köp, fastställa storlek på bolagen, vilken geografisk placering bolagen hade, och annat som kunde vara fundamentalt för att vi skulle veta vilka som är potentiella prospekt.
Mötesbokning via Linkedin och Email
I samarbetet med Strativ har vi arbetat med leadsgenerering och mötesbokning via både e-post, LinkedIn och telefon. En röd tråd har varit en personaliserad outreach-strategi som grundar sig i att signalera professionalitet vid kontaktbearbetningen. Strativ har därför kunnat luta sig tillbaka och endast dyka upp i möten som är inbokade.
Möten med beslutsfattare
I samtliga möten som vi har bokat in åt Strativ har det funnits ett tydligt behov och en efterfrågan av att starta ett IT-projekt. Potentiella kunder har varit intresserade av att diskutera allt från intranät och e-handelsprocesser till många andra spännande projekt.
Background image
Overlay image

Let’s find right together

Vi börjar alltid med ett personligt möte för att förstå era behov och mål. Boka ett möte idag! Vill du höra mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att bli bättre digitalt? Lämna dina uppgifter och låt oss tillsammans driva in nya affärer för ditt företag!

    Genom att klicka ”Skicka meddelande” godkänner du vår integritetspolicy
    Overlay image
    Eller nå oss via:
    Email icon Wallingatan 18, 111 24 Stockholm